Noticias

Êthos organitza activitats específiques en motiu del Dia Internacional de la Dona.

 

És un principi fonamental de la nostra entitat, vetllar per dur a terme una intervenció en valors de la igualtat de gènere en totes les nostres activitats i programes. És per això que potenciem un estil de vida lliure de violències, estereotips i rols de gènere i discriminacions de qualsevol tipus.

Creiem fermament que les petites accions poden generar grans repercussions a nivell social, i és per això que durant aquesta setmana hem organitzat activitats per promocionar-les.

Tots els programes han treballat a través del documental “NO és NO”, la igualtat entre gèneres i l’assetjament sexual que pateix la dona en diferents entorns fent incidència en el laboral. A més els nois i noies del Programa Aixeca’t han elaborat un llaç de tela que han penjat a l’arbre del nostre pati, i així donar rellevància a aquest dia.

 

 

 

ethos ethosÊthos organitza activitats específiques en motiu del Dia Internacional de la Dona.