Noticias

Assistim a diversos actes de la Festa Major de Sabadell

 

 

Després de dos anys sense poder participar per les restriccions i la prevenció de la pandèmia, una vegada més, Êthos ha gaudit de diverses activitats emmarcades en els actes de la Festa Major de Sabadell. La principal ha estat la cursa popular, on més de 80 persones han compartit un  matí de germanor, esport i salut, i conscienciat a la població que la rehabilitació integral és possible. Per altra banda, membres de l’equip tècnic juntament amb Joan Brunet i Mauri , president de l’Entitat, han estat presents en l’acte d’inauguració de la Festa, espai de retrobament després de l’estiu amb les entitats i  amb l’Exc. alcaldessa Marta Farrés i regidors .

 

 

 

 

ethos ethosAssistim a diversos actes de la Festa Major de Sabadell