Noticias

Fem la sortida de Prevenció, coincidint amb el Dia Mundial de la lluita Contra la SIDA, a la zones d’oci nocturn de Sabadell.

L’Associació Êthos, va fer una sortida de prevenció la passada nit de dissabte  a zones d’oci nocturn de Sabadell. Un grup de voluntaris i voluntàries  de l’entitat, malgrat el fred, van  sortir al carrer per repartir un total de 1300 preservatius masculins,100 preservatius femenins i 300 targeters amb material divulgatiu de prevenció de VIH/SIDA i malalties de transmissió sexual. L’objectiu principal d’aquesta acció és la de conscienciar i afavorir l’ús del preservatiu, sobretot tenint en compte, que els espais d’oci nocturn augmenten les conductes de risc dels joves. Durant la setmana també  s’ha fet èmfasi en els diferents grups de teràpia sobre la importància de tenir prudència.

ethos ethosFem la sortida de Prevenció, coincidint amb el Dia Mundial de la lluita Contra la SIDA, a la zones d’oci nocturn de Sabadell.