Noticias

Celebrem el Nadal amb un acte especial de reconeixement per part de l’Organització Catalana de Transplantaments (OCATT)

Com és costum, l’Associació Êthos ha celebrat a l’Espai Alexandra (cedit per l’Ajuntament de Sabadell), la festa de Nadal amb els usuaris/es, socis/es, voluntaris/es i famílies. Festa que va comptar amb una assistència de més de 200 persones, i d’entre aquestes, dels regidors de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández (Acció Social), Ramon Vidal (Salut), Sílvia Renom (CIU), Adrián Hernández y Jose Luis Fernández (Ciutadans); també de la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellan i de Marta Farrés, Cristina Moreno i Montse González del PSC Sabadell. El president d’Êthos, Joan Brunet i Mauri, va donar les gràcies a tots els presents per la seva assistència a l’acte i per la col·laboració rebuda per part de les institucions i voluntaris al llarg de l’any que acaba. Dolors Martínez, directora General d’Êthos, va ressaltar el fet que les celebracions nadalenques poden gaudir-se plenament sense drogues ni alcohol. Com a novetat de la celebració, persones afectades pel trastorn de l’addicció directament o indirectament (mare, parella…) van explicar la seva experiència a Êthos, fent palès que amb molt d’esforç i treball conjunt la rehabilitació integral és sempre possible.

Campanya de donació d’òrgans

La celebració del Nadal d’enguany va comptar amb la presència del Dr. Jaume Tort, director general de l’OCATT, que va voler sumar-se a la festa per fer públic reconeixement a Êthos per l’èxit de la seva campanya de captació de donants d’òrgans, amb el resultat d’aconseguir més de 70 nous donants. En aquest sentit cal significar que Êthos treballa l’àmbit de la conscienciació social, no només en relació al col·lectiu al qual fonamentalment adreça la seva activitat, sinó que també en el de la salut en general.

ethos ethosCelebrem el Nadal amb un acte especial de reconeixement per part de l’Organització Catalana de Transplantaments (OCATT)