Noticias

L’EQUIP DE VOLUNTARIS D’ÊTHOS, CELEBRA EL SEU DINAR DE GERMANOR

Aquest passat diumenge dia 16, l’equip de més de 40 voluntaris de l’entitat , van celebrar un dinar de cohesió al Parc Central de Barberà del Vallès, amb col·laboració de l’Associació de Veïns d’aquesta ciutat. Va ser una jornada de coneixença i diversió, i cal destacar que al final de la mateixa,els voluntaris aprofitaren per sorprendre a la fundadora i Directora d’Êthos, Dolors Martínez, amb un vídeo de record, gratitud i acomiadament per la seva imminent jubilació, respectant així els desitjos d’aquesta de no rebre cap acte oficial de reconeixement. L’equip de voluntaris d’Êthos fan una feina essencial i indispensable dins l’entitat ja que contribueixen a fer possible moltes de les activitats del centre, que sense ells no serien possible.

ethos ethosL’EQUIP DE VOLUNTARIS D’ÊTHOS, CELEBRA EL SEU DINAR DE GERMANOR