Noticias

Celebrem el nostre tradicional Carnaval

Com cada any l’Associació Êthos organitza la ja tradicional celebració del Carnaval. Persones usuàries, sòcies, voluntàries, professionals i familiars han gaudit de la festa amb berenar d’elaboració pròpia, música d’allò més variada així com del concurs de disfresses, on es valora l’originalitat, el treball en equip i la creativitat. Es tracta d’una oportunitat per posar a la pràctica  totes les eines  que es desenvolupen als tallers d’habilitats socials, expressió corporal i artística. En aquesta ocasió els joves del programa Aixecat han fet la presentació del RAP d’Êthos, composició preparada durant dies, escollint la lletra idònia per mostrar el seu agraïment cap a Êthos, i , sobretot, cap a la directora general de l’entitat, Dolors Martínez, en motiu de la seva propera jubilació. Aquesta, va aprofitar per acomiadar-se de totes les persones allà presents i les va animar a continuar amb èxit el seu procés de rehabilitació integral, per una banda, i a disfrutar de la vida sense drogues ni alcohol per altra. Aquesta activitat té com a objectiu l’empoderament dels/de les usuaris/es, cohesionant a les persones implicades en els diferents programes perquè tots experimentin que és fàcil i possible gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosCelebrem el nostre tradicional Carnaval