Noticias

Êthos ha comptat amb la inestimable col•laboració de l’advocada Carme Sala membre del Consell Consultiu de l’Entitat

L’advocada Carme Sala col·labora amb l’Associació Êthos, fent una xerrada al Centre de Dia per a usuaris/es de diversos grups amb la temàtica “Conseqüències legals de l’alcohol”. Amb la seva dilatada experiència ha explicat de manera planera als gairebé 40 assistents les conseqüències legals del consum d’alcohol en general i en la conducció en particular. Junt amb les persones usuàries i pares/mares de joves, van assistir professionals així com voluntaris i voluntàries que col·laboren de manera fixa amb l’Entitat en els diferents programes. Carme Sala és advocada, mediadora i formadora experta en Violència de Gènere amb diversos títols i diplomes en multitud de especialitats.

ethos ethosÊthos ha comptat amb la inestimable col•laboració de l’advocada Carme Sala membre del Consell Consultiu de l’Entitat