Noticias

Jordi Amenós col•labora un cop més amb l’Associació Êthos al curs de Creixement Personal

El curs de Creixement Personal, que va posar en marxa Êthos el passat mes de març, acull a diferents professionals voluntaris que a través de diverses tècniques i metodologies ofereixen un ampli ventall de possibilitats per tal que cada participant pugui posar-les en pràctica i conegui quina és la millor que s’adapta a les seves necessitats. A l’última sessió, vam poder comptar amb l’inestimable col·laborador i soci honorífic de l’Associació, Jordi Amenós, terapeuta amb una llarga experiència, especialitzat en el treball de sistèmica, comunicació, narrativa terapèutica i creativitat. Els assistents varen quedar molt satisfets de l’autoconeixement de la matèria i  la metodologia aplicada que en Jordi Amenós els va proporcionar.

ethos ethosJordi Amenós col•labora un cop més amb l’Associació Êthos al curs de Creixement Personal