Noticias

Êthos ha celebrat el Nadal amb usuaris, socis i famílies i, ha comptat amb la presència de personalitats de la ciutat de Sabadell

L’Associació Êthos ha celebrat a l’Espai Alexandra, sala cedida per l’Ajuntament de Sabadell, la seva tradicional festa de Nadal amb els usuaris/es, socis/es, voluntaris/es i famílies. La festa va comptar amb més de 200 assistents, entre ells, els regidors de l’Ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés (Acció Social), Luis Fernández (Ciutadans) i Lourdes Ciuró (Junts per Catalunya). El president d’Êthos, Joan Brunet i Mauri,  va donar les gràcies a tots els presents que han col·laborat en la tasca duta a terme enguany a l’Entitat. Familiars de persones afectades per addicció van expressar la seva experiència a Êthos, fent palès que amb molt d’esforç i treball conjunt la rehabilitació integral és possible.

Com a novetat, s’ha realitzat un concurs de canapès, organitzat pels responsables del taller de nutrició, es va visualitzar un vídeo amb les fotografies de les activitats terapèutiques extraordinàries organitzades per l’equip  que complementen el procés de rehabilitació i es van compartir les galetes fetes pel programa de joves (Aixeca’t) amb col.laboració amb Fleca Roca.

ethos ethosÊthos ha celebrat el Nadal amb usuaris, socis i famílies i, ha comptat amb la presència de personalitats de la ciutat de Sabadell