Noticias

Els nois i noies de l’Aixeca’t fan activitats extraordinàries amb ADENC i Leroy Merlin

 

  Aquesta darrera setmana els nois i noies del programa Aixeca’t, han realitzat dues activitats extraordinàries, gràcies a la col·laboració de l’entitat ADENC i l’empresa Leroy Merlin.  La primera es tractava de construir una ciutat bio sostenible, i reflexionar sobre el canvi climàtic i els recursos que tenim a l’abast. Per altra banda, han creat al pati del Centre, un Hort Urbà, on han sembrat plantes aromàtiques i maduixeres. Els participants s’han mostrat molt participatius i interessats en les dues activitats, i han après d’aquesta manera, activitats d’oci saludables, educatives i constructives.

ethos ethosEls nois i noies de l’Aixeca’t fan activitats extraordinàries amb ADENC i Leroy Merlin