Noticias

Inici dels tallers de “Nutrició 2.0” i “Economia Domèstica”

 

                                                                    

Durant el mes de gener, hem iniciat els tallers de “Nutrició 2.0″ i ” Economia domèstica”. En el primer els participants aprendran a portar una dieta sana i equilibrada, a ser conscients del què mengen i posaran en pràctica a la cuina diferents receptes senzilles i assequibles. En el segon, els usuaris/es aprendran a gestionar els seus diners de forma eficaç, fer pressupostos i estalviar en els rebuts i compres, de manera que sàpiguen portar una llar de forma econòmica. Entra dins la filosofia d’Êthos abordar totes les mancances dels/les usuaris/es per augmentar la seva autonomia, es per això que contínuament es desenvolupen tallers adreçats a empoderar-los en cada aspecte de la seva vida quotidiana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosInici dels tallers de “Nutrició 2.0” i “Economia Domèstica”