Noticias

TANCAMENT DELS TALLERS D’EMPODERAMENT PERSONAL

 

Hem fet el tancament online dels tallers d’empoderament personal de Nutrició, Economia Domèstica i de Futbol Terapèutic, activitats complementàries per a les persones en tractament. Els/les  participants han après a gestionar de forma més econòmica les despeses d’una llar, a cuinar i menjar de manera saludable, i a participar en un esport terapèutic que els aporta la possibilitat de practicar el treball en equip, l’esperit de sacrifici, l’esforç, la constància, etc., molt importants per gestionar el seu dia a dia. Aquestes activitats són essencials per poder desenvolupar capacitats personals, i posar en pràctica eines apreses durant el seu procés de rehabilitació.

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosTANCAMENT DELS TALLERS D’EMPODERAMENT PERSONAL