Noticias

Êthos col•labora amb la Fundació Boscana combinant entreteniment i conscienciació social

 

Una vegada més el grup de clowns (pallassos), compost per usuaris i voluntaris de l’entitat, dins del programa de Conscienciació Social de l’Associació, ha actuat a la Fundació Boscana, d’iniciativa social privada per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual. El públic eren usuàries amb algun tipus de discapacitat que juntament  amb els seus educadors/es i voluntaris/es van compartir una estona de somriures i diversió, participant inclús en algun gag. Moltes  entitats  sol•liciten les actuacions del grup de pallassos, la finalitat del qual és, sobretot,  fer conscienciació social donant una visió diferent del nostre col•lectiu, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de les persones dependents és un fet.

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosÊthos col•labora amb la Fundació Boscana combinant entreteniment i conscienciació social